Utarbeide nettsider - Sissels Grafiske

I dagens medieverden er synlighet og tilstedeværelse på nett et noe av det viktigste i markedsføringen, og gjør det lettere for potensielle kunder å finne ut hvilken nytte de kan ha av dine produkter og tjenester.

 

Tilbud på webløsninger

Sissels Grafiske leverer nettløsninger tilpasset kundens behov, og bedriftens profil. Nettet er er i kontinuerlig vekst og utvikling – og Sissels Grafiske kan  gi konstruktive råd og veiledning jungelen av løsninger. Mulighetene kan diskuteres i et uforpliktende møte som bidrar til at kunden gjør et bevisst valg.

 

Sosialemedier

De siste årene har vi sett en stor økning i sosiale nettsteder, og ikke minst en enorm vekst i brukermassen. Sjansene er derfor stor for at dine kunder bruker ett eller flere sosiale nettsteder. Nytteverdien av å være til stede på disse nettstedene kan derfor være stor, enten om ditt mål er å øke merkevarens synlighet, eller bedre kundebehandling og kommunikasjon.

 

E-post nyhetsbrev

Markedsføring via e-post har vært tilgjengelig i mange år, men er fortsatt en av de mest kostnadseffektive metodene å presentere dine produkter eller tjenester for kundene. Vi vet at mange useriøse aktører tilbyr tjenester som i beste fall ligger i gråsonen, som i det lange løp vil være skadelig for din bedrifts omdømme. Vi tilbyr derfor e-postmarkedsføring som hjelper deg å følge lover og regler, på en enkel og rimelig måte.

 

Webhotell, domener og e-post

Sissels Grafiske ordner webhosting og domeneregistrering og bistår kunder med overføring og oppretting av domener og webhotell. Sissels Grafiske oppretter også e-post inkludert i løsningen.

 

  

Salg av standardløsninger

Mange kunder har behov for å bli synlig på nettet og ønsker i første omgang å få en strukturert og ryddig presentasjon av bedriften og tjenestene som tilbys i markedet. Sissels Grafiske har utviklet endel standardløsninger som enkelt kan tilpasses kundens profil, forutsatt at kunden skaffer til veie nødvendig tekst og bilder. Løsningene er fleksible, og kan endres i ettertid i takt med kundens økende behov.

Tilbud på standardløsninger legges ut i mai 2019.

 

Tjenestetilbud

ANNONSEPRODUKSJONKlikk på linkene for å se eksempler på annonser og nettannonser.

 

KurstilbudKlikk på linkene over for mer info om kursinnhold.

Her finner du Sissels Grafiske

Sissels Grafiske - Sissel Klungsøyr
Richard Eidsvigsveg 27U (underetasje)
N-6006 ÅlesundLik Sissels Grafiske på Facebook