Adobe Creative Suite-familien

Enten man jobber med tradisjonell trykksakproduksjon, web-design, applikasjonsutvikling eller videoredigering, tilbyr Adobe en rekke pakkeløsninger. Å kjøpe programmene enkeltvis, er forholdsvis dyrt, jeg anbefaler derfor at man investerer i en pakkeløsning.

Så snart man har lært et program (f.eks. InDesign), ser man behov for flere programmer, eksempelvis Photoshop, Illustrator og Acrobat Professional. Det mest økonomiske er derfor å kjøpe en pakke.

 

 

 

Adobe Creative Suite ® 6 Design Standard

Med standard-pakken gjør lynraske kreativitet takket være massive ytelse øker i både Adobe Photoshop ® og Adobe Illustrator ®. Du kan jobbe med designprosjekter som videoredigering med Photoshop samt design for iPad og andre nettbrett med Adobe InDesign ®. I arbeid med ordinær trykkproduksjon tilbyr den nye pakken  dusinvis av tidsbesparende forbedringer.

Adobe Creative Suite ® 6 Design Standard inneholder Photoshop, InDesign, Illustrator og Acrobat, dvs. programmene man har behov for til trykkbasert produksjon.

På denne linken kan du sammenligne Photoshop-familiene.

På denne linken kan du sammenligne Acrobat® XI Pro, Acrobat® XI Standard og Adobe Reader® XI.

Hva er Adobe® Creative Cloud™?

Alle erfarne grafiske designere eller personer som er profesjonelle innen redigering av video, er kjent med at Adobe alltid holder seg oppdatert i det siste innen teknologiske nyvinninger. I dag har mange gått over til å jobbe på cloud-teknologi. Adobe har gjort ultimate forbedringer på dette feltet, og mange erfarne brukere omtaler Creative Cloud-teknologien som et stort konkurransefremmende tiltak.

  • Skal du lage trykksaker?
  • Har du behov for verktøy for å lage webområder og iPad-applikasjoner?
  • Ønsker du tilgang til profesjonelle verktøy til å redigere video?
  • Eller jobber du både med produksjon av trykksaker, web, applikasjonsdesign og videoredigering?

Med et månedsbasert Adobe® Creative Cloud™-medlemskap får du hele samlingen av CS6-verktøy og mer til.

Som Adobe® Creative Cloud™-medlem kan du velge fritt. Creative Cloud-medlemmer får i tillegg automatisk tilgang til nye produkter og eksklusive oppdateringer så snart de er tilgjengelig. Og med skybasert lagring og muligheten til å synkronisere med en hvilken som helst enhet, har du alltid de nødvendige filene akkurat der du trenger dem. Creative Cloud er tilgjengelig for både enkeltpersoner og arbeidsgrupper.

Sissels Grafiskes kursplan finner du her: http://sissels-grafiske.no/kurs/kursplan.htm

AdobeCreativeCloud_700